torstai 29. elokuuta 2013

Venny ja Vili

Ehdin jälleen osallistua perjantai-illan haasteeseen, jossa oli kaksi tuntia aikaa ommella. Tällä kertaa applikoinnin sai tehdä etukäteen. Paidan kankaaksi pääsi harmaa taikametsä trikoo (Käpyseltä) ja applikaation pohjaksi kirpparilta löytynyt college.
Lähtotilanne oli tämä. Kankaita ei siis saa etukäteen leikata ja siksipä pohdinkin, että kuika saisin applikaation tehtyä, kun en halunnut alkaa isoa metrin kokoista täysleveää taikametsää pyörittelee ompelukoneen alla. Päätin tehdä taskun johon puput pääsevät. Applikaatio onnistui tosi hyvin, mutta sitten moni muu aisia menikin pieleen.
Tasku on iso ja kaksinkertainen, joten siitä tuli liian painava trikoon kannateltavaksi. Tilanne korjaantui, kun laitoin nepin Vilin korvaan. Kaksoisneula teki taas kurjaa jälkeä ja lopuksi onnistuin vielä ompelemaan rypyn, jota ratkoessa sain paidasta kankaan rikki. Onneksi rikkinäinen kohta jäi taskun alle piiloon.
Tyttö kyllä ykkäsi, mutta sovittaessa näytti siltä, että paita on hiukan liian kaponen. Noh, aika näyttää käyttääkö hän tätä vai ei. Kaulan resorikin jäi jotenkin liian löysäksi, mutta toivon, että se kutistuu hieman kasaan pesussa. Tämä on kyllä oikeasti ihan ensimmäinen omatekeleeni jonka voisin heittää menemään, nakata suoraan tunkiolle. Harmittaa, kun tein ison työn apllikoinnissa ja sydäntaskussa, mutta lopputulos on aivan muuta, kuin olisin halunnut.
Aina ei voi onnistua ja kaipa minäkin jotain olen tämän parissa tuhertaessa oppinut ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti