perjantai 4. tammikuuta 2013

Pienen pientä ja suuren suurta ja vinyylikulhoja.

Ystävän joulukuusa syntyneelle ihanalle pienokaiselle tein puolipotkarit ja myssyn. Ensimmäistä kertaa ompelin näin pikkuruisia vaatteita :)
Taikametsä-joustista päällä ja satumetsä-trikoota sisällä :)
Vastapainona pikkuisille ompeluksille tein miehelle verkkarit. Ikinä en ole ennen ommellut mitään näin suurta :D Mieheni on 2 metriä pitkä, joten hän oli erittäin onnellinen uusiin kotihousuihin, jotka ovat sopivat, varsinkin lahkeiden pituudesta.
Tein jopa taskutkin!


Joskus melkein vuosi sitten näin lehdessä ohjeet vinyylilevykulhoihin ja heti päätin, että tuollaiset kaikki saavat ensi jouluna lahjaksi. Pitkin vuotta olen kierrellyt kirppareilla ja ostanut heti edullisten levyjen osuessa kohdalle. Lähemmäs parikymmentä erilaista tuli tehtyä :)

Kulho ylhäätä päin kuvattuna.

Paperipäällysteisiä suklaanamuja sisälle ja sellofaanit päälle. Näistä tuli kivoja :)

4 kommenttia:

  1. Mä luulin että sä oot ostanu ton levy-maljan jostain! Ja sanoin Matille ku Matti sano "onks Noora ite tehny tän?" et ei ku se on varmaa ostanu nää vaa jostain.. :D Sooorii! Se on meijän pöydässä ollu joulusta asti, namut tosin katos muutamassa hetkessä x]

    VastaaPoista
  2. Hih, mun täti kävi puolisonsa kanssa ihan samanlaisen keskustelun :D Kiva, jos tykkäätte ja ainahan voi ostaa uusia namuja tai laittaa vaik mandariinejä tms ;)

    VastaaPoista
  3. Hei pientä vaatimattomuutta, ettet kertonu itse tehneesi levykulhoja? :D Hauska ja hyvä kierrätysidea todella. Kiitos ihanista vauvanvaatteista Noorakulta <3 :)

    VastaaPoista