tiistai 22. tammikuuta 2013

Flow-mekko ja sammakko fleece

Alunperin ajattelin tästä kaavasta ( Ottobre 4/12), että se on ihan kauhea, mutta netissä näin ihania valmiita vaatteita ja päätin kokeilla. Hyvä niin, koska siitä tuli kiva ja tyttö tykkää.

Kaavassa on pitkät hihat, mutta halusin pätkästä ne, että olisi mukavampi pitää kesälläkin. Koot loppuvat 128cm, joten suurensin hieman ja tämä on n 134cm. Kädessä neidillä on BabyLeggsit hänen kestovaippa-ajoilta.

Kauluksen kanttasin kaksoisneulalla, mutta minulla ei ollut tarpeeksi tuota pinkkiä lankaa, niin laitoin toiseen neulaan tummansinisen ja ompelin sen tuollain hassusti, että vain toinen on resorilla, mutta toimii näinkin. Tästä oivalluksesta olen salaisesti hieman ylpeä ;)

Fleecen tein tarpeeseen. Tytöllä on käynyt pieneksi edellinen. Tämä on samasta lehdestä Rock-X kaavasta koko 140. Hihat on vielä pitkät, mutta kropasta tuli nafti. Toivottavasti menee kuitenkin vielä ensi talvenakin.

Hih, ja tää on huvittavaa, kun mä en ikinä saa noita merkkejä suoraan, kun niskaan laitan ;)

2 kommenttia:

  1. Hieno flow! ja taidanpa napata kokeiluun tuon kanttauksen tikkausidean. Vaikuttaa oikein hyvältä tällasen värifriikin mielestä

    VastaaPoista
  2. Ihana norsumekko! Multakin löytyy tuota kangasta... Täytyy ehkä kaivella esiin ;)

    VastaaPoista