perjantai 11. syyskuuta 2015

Yhdet collarit ja kuudet vellut

Tulevalle syksylle piti tehtailla lisää pitkiä housuja. Saaralle yhdet melonin väriset joustocollegesta ja kahdet velourista . Tuo meleerattu minttujäätelön värinen velour on ihanan värinen luonnossa ja pumpulinpehmeää, ja jos en ihan väärin muista, niin on Hilcoa. Lapset saivat taas valita itse resoreista mitkä laitetaan :)Odelle neljät velouriset housut ja toki taskuilla (laiskuuksissani ja salaa toivoen helpompaa ja nopeampaa versiota, kysyin, että tehdäänkö ilman taskuja vai taskujen kanssa ;), On se sit kuitenkin ihan kivaa niitä taskuja suunnitella, kun niihin saa mukavasti upotettua tilkkuja.

Odelle siis kilpparit, toffee/maitokahvit, sokerihiiret ja minttujädet. Viimeksi mainitut ei päässeet tähän rivistöön, kun ne oli juuri molemmilla jalassa ja ulkona.


4 kommenttia:

 1. Mie rakastan velouria syyshousuissa! Melkoinen pöksytehdas ollut sinulla käynnissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh juu, nyt kaipaan jotain muuta ommeltavaa hetken aikaa, kuin housuja :D Mutta velour on kyl hyvä materiaalina, pehmoinen (rummutan kuivurissa melkein kaiken) ja kestävä :)

   Poista
 2. Ihania housuja! Kuosilliset taskut on kivan näköiset :) Tilasin itsellenikin velouria pariin housuihin, ajattelin kun on niin kehuttu lasten vaatteissa, että miksikös ne ei sopisi aikuisenkin olohousuihin :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Unelmallinen :) Varmasti sopii aikuisillekin. Mulla on lemppari olohousut tällä hetkellä joustofroteesta tehtynä :)

  VastaaPoista