perjantai 1. elokuuta 2014

Kesähaalari Helmi-rouvasta

Voi sitä iloa ja onnea, kun 12 vuotias sai tämän haalarin päällensä. Ihanaa äidistäkin, kun itse tehty vaate on niin kovin mieluisa. Tytär säteili tänään kilpaa auringon kanssa :) Kaava on muokattu Ottobre 3/13 Owl Tree shortsihaalarista ja Movimiento topista.
Noh, olihan tässäkin mutkia matkassa. Ensimmäistä kertaa tein haalaria ja pitsivetskariakaan en ole ennen ommellut. Sitä jouduinkin hieman purkamaan. Samaten kumppariakin jouduin korjailemaan, kun piti saada päät samalle tasolle eteen.Taskutkin on hieman eri korkeudella. Mutta ei tunnu missään. Nämä on pieniä virheitä joista oppii (ehkä) tulevaisuutta varten :)
Kangas, resori ja taskuissa oleva ricrac-nauha tulivat Käpyseltä tilaamastani Deluxe-ylläripaketista.
Kassi olalle ja treeneihin!
                                            Nyt on loppukesän helteisiin lempparivaate <3

2 kommenttia:

  1. Voi nyt harmittaa kun en saanut aikaiseksi omalle tytölleni hellehaalaria täksi kesäksi, kun se kerran on noin kiva ja mieluinen. Ja nyt jos rupeaisin tekemään, niin helteet olisi taatusti ohi ennen kuin vaate olisi valmis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä todella mieluinen :) Minulla meni tämän kanssa kolme päivää.. Toissailtana piirsin ja leikkelin kaavat, eilen leikkasin kankaan ja tänään ompelin kasaan. Tyttö kyllä kannusti jokaisessa vaiheessa ja oli seuraamassa vieressä ja apulaisena :D voi olla, että muutoin olisi vielä vasta alullaan.

      Poista