maanantai 17. maaliskuuta 2014

Ihana ihana huppari!

Uuden Season Looks 1/2014 kaavalehden huppari oli pakko tehdä, kun netissä näin kuvan jonkun toisen tekemästä ja ihastuin! Yleensä en välitä huppareista joissa ei ole vetskaria ja tämä onkin ensimmäinen laatuaan minulla, mutta tästä on tullut minun yksi lemppareistani. Ja olen niin onnellinen, että onnistuin tekemään tästä näin siistin ja no, toimivan. Taskut <3
Pikku Piltistä tilaamani hiilenharmaa joustocollege oli tarkoitettu aivan muuhun käyttöön kuin tähän ja samaten myös Paapiin vaaleanpunainen Sammakkopolku? (en nyt ole varma kuosin nimestä). Ne vaan sattui iskemään minun silmiini tuolla kangashyllyssä ja pikemmiten päätyivät leikkelyyn. Molempia kankaita vielä jäi, joten niistä saa jotakin kivaa tehtyä jahka kerkeän.
 Ohjeessa on helmassa aika leveä resori ja minulla ei olisi riittänyt tätä vihreää tarpeeksi, joten tein leveän käänteen. Kokeilin kuminauhaakin pujottaa, mutta se ei ollutkaan hyvä ja otin pois. Näin on hyvä :)
Taidan hieman haaveilla tekeväni näitä lisää ja myös sen vetskarillisen versionkin.4 kommenttia:

 1. Hei!
  Olen samaa hupparia yrittänyt vääntää, mutta hihojen liitto etu- ja takakappaleiden kanssa on osoittautunut todella ongelmaksi. Olisiko sulla vinkkejä avuksi :-)

  VastaaPoista
 2. Heippa Sirpa! Minulla hihat osui kyllä ihan kohdilleen kaavan mukaan. Harmi etten pysty näkemään mikä sinulla siellä on ongelmana, auttaisin kyllä mielelläni. Toivottavsti kuitenkin saat hupparin onnistumaan :)

  VastaaPoista
 3. Moi Noranda! Hihan kaavassa oli virhe, lehdestä viimein kysyin. Kiva, että sait onnostumaan paremmin, huppari on tosi kivan näköinen. Mukavaa pääsiäistä sinulle ja perheellesi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Sirpa, kun tulit kertomaan. Mietinkin, että oletko saanut onnistumaan. Mikä lie onnenkantamoinen, että mä onnistuin kerralla :D Kiitoksia ja mukavaa pääsiäistä Sinullekin :)

   Poista