perjantai 12. heinäkuuta 2013

Vaippoja lahjaksi

Ystävälleni järjestettiin yhdistetyt polttarit ja babyshowerit. Tulevalle vauvalle tein lahjaksi kaksi vaippaa. Tästä ensimmäisetä tuli mielestäni jotenkin liian leveä ja matala, mutta toivottavsti sitä pystyy käyttämään jossain vaiheessa :)
Pehmoista bambujoustofroteeta sisäpuolella.
Metsolan turkoosia joustofroteeta päälla. Panda on applikoitu velourista. Takapuolella pepussa on mun merkki ja se meni tietenkin vinoon..mutta pitäähän sen kädenjäljen näkyäkin ;)
Raidallinen vaippuli pehmeää joustofroteeta Pehemiältä. Tästä tuli omasta mielestäni parempi mittasuhteiltaan ja merkkikin oli helppo ommella suht suoraan, kun raidat auttoi :D

Silkkistä tencel-joustista sisäpuolella. Tätä ei ollut silloin, kun omat muksut vaippaili. Kiva kuulla eroaako tuo bampujoustiksesta kuinka paljon vai ollenkaan.
Vaippoja on kyllä ihana ommella. Onneksi niitä voi tehdä lahjaksi, kun omat ei enää tarvitse :)

3 kommenttia:

  1. söpösiä vaippoja :)
    Mulla odottelee tuola kaapeissa vaippakankaita vaikka kuinka...pian vuoteen en ole saanut aikaiseks yhtään ainutta. Oli ilmeisesti niin kova kolaus itselle kun nuorimmaisen kanssa ei useammastakaan syystä kestoilu onnistunut. Ehkä mä joskus innostun kans jonkun muun pallerolle niistä ompelemaan, niitä tosiaan on kiva ommella ja voi että ne on suloisia (varsinkin kun vertaa kaupan ällöihin kertakäyttövaippoihin)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sirpa :)
    Onneksi kankaissa ei ole viimeitä käyttöpäivämäärää ja niitä voi pitkäänkin tarvittaessa säilöä ;)

    VastaaPoista