sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Kaksi tuntia aikaa pöllöillä

Osallistuin taas perjantaina ompeluhaasteeseen. Ostin tätä kyseenomaista iltaa varten yllätyspaketin Selialta, jonka sai avata perjantai aamulla klo 8:00. Sieltä paljastui ihana sateenkaariraita-jersey ja mukana haastetta tuomassa lisää oli vielä kaksi tummanruskeaa nappia. Kaavat ja suunnitelmat saivat olla valmiina, mutta leikkaaminen yms ja ompelu tapahtui sitten klo 21-23.

Koskaan en ole tehnyt nappilistaa niin päätin heti, että applikoin jotain ja napit laitan silmiksi. Nalle nappisilmä oli ensin mielessä, mutta parin epäonnistuneen piirustusyrityksen jälkeen päätin tehdä pöllön. Helppo, pyöreä ja selkeät linjat. Oli muistettava, että tavoitteena oli se 2 tuntia ;)

 Tässä kangas on pesty ja rummutettu. Lähtötilanne ikuistettu.
Keelo 22:53 minä ompelin nappeja silmiksi ja jännitti niin paljon, että ehdinkö. Helmaa ommellessa loppui alalanka ja eteen tuli suttura ja taakse ompeleen aloitus/lopetus kohtaankin tuli päällekkäistä kennoa. Näiden sutturoiden päälle ompelin eteen Norandan merkin ja taakse tuli Rakkaudella ommeltu. Tasan klo 23 olin valmis. No okei, en ehtinyt siistiä ja leikata helman sisäpuolelle jäänyttä liparetta. sen siistin vasta sunnuntai aamulla ;)

Sovituskuvia vielä. Ode sanoi, että: Hassu pöllö paita.
                                                     Sitten huhuillaa ja lennetään kuin pöllö.12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti. Juu, aika kivasti onnistui kohdistaminen :)

   Poista
 2. Aivan mahtava applikaatio ja paita. Parasta on kuitenkin yhdennäköisyys käyttäjän kanssa alimmassa kuvassa, huikeaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pikkupippuri :) Hih, kiva, kun huomasit, minustakin hän on yllättävän saman näköinen pöllön kanssa omalla suloisella tavallaan ;)

   Poista
 3. Tosi hieno paita ja onnistunut applikointi!

  VastaaPoista