tiistai 2. lokakuuta 2012

Tennareita!

Alkuun en lämmennyt tälle kuosille ollenkaan, mutta hiljattain näin jonkun blogissa tästä tehdyn paidan ja mieleni muuttui. Valmiina vaattena se olikin tosi kivan näköinen ja tuumasin, että meidän esikoinenkin saattaisi tykätä tästä :) Samana tai seuraavana päivänä facebookissa joku linkitti Nosh Organicsin ja Minityylin ompelukilpailusta. Siitä innostuneena tilasin Käpyseltä kangasta ja heillä on kyllä ihailtavan nopea palvelu. Melkein samantien, kun olin tilannut, sain viestin, että tilaus on käsitelty ja laitettu postiin :) Mikä olikin tässä tapauksessa oikein hyvä, koska kilpailuaikaa oli enään noin viikko jäljellä.

Tennarit Käpyseltä, Musta trikoo kierrätetty, applikointiin on käytetty tennarikankaan lisäksi joustofroteeta, fleeceä, farkkua, trikoota ja velouria.
Kangas yllätti minut myös saapuessaan. Se on ihanan pehmeätä ja laadukkaan oloista. Olisin halunnut tehdä isommalle koko paidan samasta kuosista, mutta kangas ei riittänyt kaikkiin suunnitelmiini, joten piti soveltaa ;) Oman vaatekaapin perukoilta löysin mustan pitkähihaisen paidan, jota en ole käyttänyt vuosiin, nyt se pääsi  kiertoon.

Pyysin Tarua piirtämään lippispäisen nallen liian isoissa tennareissa ja mielestäni hän onnistui (taas:) hienosti. Hän on paaaljon parempi piirtämään, kuin minä. Itse kaivelen aina netistä kuvia, jos en suoraan kopioimalla, niin ainakin kovasti mallia ottamalla.

Oli kyllä ihan hurrjan vaikeata saada otettua hyvää kuvaa, kun tämä kaksikko ei paljoa paikallaan jaksanut pysyä ;)

10 kommenttia:

 1. Onpas muute ihan teidän poikien näköinen kangas!! Ajattele mitän hienoa että Jaurikin käyttää sun tekemiä vaatteita! :) Ja toi nallukka hellyttävine liian suurine kenkineen! MAHTAVA!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Joo, oli tosi kiva tehdä Jaurillekin, kun välil on tuntunut, että sitä harmittaa, kun teen vaan pienemmille. Onneksi löytyi tää kangas..jotain hyötyä siitäkin, että roikkuu netissä ;D

   Poista
 2. :D Hauska idea nuo nallen kengät. Hienoja vaatteita. :)

  VastaaPoista
 3. Siis vau! Todella hienot, ja aplikointi on kyllä hauska isoine tennareineen :)

  VastaaPoista
 4. Hienoja paitoja molemmat!
  Nalle on hauska :)

  VastaaPoista
 5. Onpa hauska nalle isoine tennareineen :)

  VastaaPoista