sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Karvinen

Jee! Sain kuin sainkin valmiiksi tämän Tarun toive paidan :) Ai että mä kyllä tykkään applikoida. On se jännää, kun aloittaessa tuntuu lähes joka kerta, että miten näistä paloista voi mitään syntyä, mutta kyllä niistä vaan joka kerta jotain tulee, kun tekee palan ja osion kerrallaan. Onnistumisen riemua useaan kertaan saman työn aikana.Olen aina ennen silittänyt kaikki palaset suoraan kankaaseen kiinni, mutta tällä kertaa kokeilin applikoida pienempiä paloja kerralla kaksinkertaisen irtirevittävän tukikankaan kanssa. Olihan se helpompaa ommella alkuun näin, kun oli niin monta pientä osaa ja paitakin on kokoa 146cm (olisi suuri möntti pyöriteltävänä).
Tässä vaiheessa napsasin kuvan tyytyväisenä, että tämä on vihdoin valmis..kunnes huomasin, että poskipilkut puuttuu ;) Tein ne valmiiksi ja ompelin paidan kasaan. Kun Taru tuli kotiin, hän huomasi, että viikset puuttuu ja myös korvien viivat. Tarkka tyttö ;) Hyvä näin.


Noniin, nyt on kaikki viivat ja viikset kohdillan. Valmis ;) Jei!

Joustofroteet Hannan kankaasta. Applikointi joustista, velouria ja trikoota.

Ehdotin resoriksi tuota vaaleanpunaista mitä on nallen töppösissä ja karvisen nenässä, mutta Taru halusi tummanruskeaa. Mikä on ihan hyvä valinta, jos paita joskus säästyy pikkuveljelle :)

Tämä Karvinen pääsee kuulemma heti huomenna "ah niin rakastamanaan maanantaina" kouluun ;D

2 kommenttia:

  1. Tosi hieno! Taru on yhtäkkiä jo ihan teinin näkönen! :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) kiitti. Joo, mäkin ihmettelin tätä kuvaa, on ison näköinen. Äkkiä ne vaan kasvaa, niisk...

      Poista