maanantai 23. huhtikuuta 2012

Jumps jumps sanoi vekkuli sammakko...


 Ja se hyppäsi jumps jumps sienelle :) Sain valmiiksi sammakko paidan. Mielenkiintoinen projekti oli. Ensin piti applikoida pelkkä sammakko, mutta joku yö mieleeni tuli, että se voisi istua sienen päällä. Sitten sienestä muodostuikin jonkun öttiäisen koti. Ja seuraavaksi Saara alkoi kyselemään, että kuka tuolla asuu, niin tein vielä asukin paidan toiselle puolelle matkaamaan kohti kotiaan.

Sienen hattu on vanhoista leggareista, jalka ja silmän valkoiset osat ovat äitiyspakkauksen pyyhkeestä ja ikkunat, ovi ja sammakon siniset silmät on rivitalotrikoosta :)

Alunperin olin suunnitellut laittavani punaiset resorit, mutta päädyin kuitenkin turkoosiin. Mielestäni on raikkaampi näin. Ja huhhuh, mikä lienee kevät höperöys iskenyt, kun resoreiden kanssa oli sekoilua. Tyytyväisenä lähdin surruttelemaan saumurilla neulattuani pääntien ja hihat. Pääntien valmistuttua huomasin (hetken pähkäilyn jälkeen), että se resori on nurjalla eli väärällä puolella. Tutkin samantien hihat ja nekin oli väärin. Onneksi en ollut vielä niitä ehtiny hurauttaa. En jaksanut alkaa purkaa kaulaa ja käänsin vain oikealle puolelle, tein taitteen ja ompelin kaksoisneulalla. Onnistui se noinkin, onneksi olin varannut reilun leveyden (4 cm) resorin pätkään. Jälki ei kyllä kestä lähempää tuijottelua, mutta ei myöskään haittaa käyttöä ;)

Värikäs pallero toukka.
Muutaman sentin ommeltuani helmaa huomasin, etten ollut vaihtanut lankoja ja sitten mentiin turkoosilla :)

Lime joustofrotee Hannan kankaasta. Joustofroteinen sammakko ja sen pilkut Royal-tuotteen applikointi paketista.

Ne pikkuruiset ikkunat ja ovi oli mielenkiintoiset :)


3 kommenttia: